Solvay VUB Anniversary


*  *  *  *  *
 *  *  *
  * 
Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de eerste lichting handelsingenieur afstudeerden aan de Solvay Business School van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Vier decennia later zijn er meer dan 2.000 handelsingenieurs die hun studies vervolmaakten aan wat ondertussen één van de prominente business schools van België geworden is.
 
Om deze mijlpaal stevig te vieren organiseert de VUB Club van de Solvay Schools Alumni een groot evenement op vrijdag 29 november 2013 in Le Plaza Hotel te Brussel. Dit event, getiteld 40 Years Solvay Graduates, zal een uitstekende gelegenheid zijn voor alle alumni om elkaar na al die jaren nog eens te ontmoeten, alsook voor de jonge alumni om in contact te komen met hun meer ervaren collega's en natuurlijk om te netwerken. De avond zal van start gaan rond 19u met een receptie en enkele keynote speeches, gevolgd door een diner en exclusive after-party.
 
Indien u vragen heeft over dit event, aarzel dan niet om ons te contacteren via vubclub@solvayschoolsalumni.net of via 0499/21.55.82.
 
Om deze avond een zo groot mogelijke zichtbaarheid te geven, zijn wij op zoek naar ambassadeurs die de aanwezigheid van alumni binnen specifieke doelgroepen willen helpen coördineren, zoals voor afstudeerjaren of binnen een bedrijf. De aanwezigheid van oud-studenten die elkaar kennen, kan de avond enkel ten goede komen. 
 
De champagne staat al koud!


Met de steun van:

 Partnerships

sponsor

Solvay Schools Alumni is proud to count among its members a great deal of key decision makers making this high profile event a unique opportunity to showcase their brand for both recruitment as product promotion purposes. We have created several partnership possibilities ...

Read more

Inschrijving

Register

De uitnodiging met meer informatie over de inschrijving, het menu (vegetarisch ook mogelijk), het verloop van de avond, parking, hotelgelegenheid, ... vind je hier.

Read more

Pulls "Solvay Promotie"

Solvaypulls

Inisol presenteert jullie de kwaliteitsvolle Solvay afstudeertrui ...

Read more

Ambassadors

ambassador-logo

Om zoveel mogelijk alumni bij dit event te betrekken, zijn we op zoek naar ambassadeurs binnen specifieke doelgroepen zoals afstudeerjaren of binnen een bedrijf ...

Read more

Jubileumboekje

Boekje

Dit boek zal foto’s, kleine teksten, anekdotes en nog veel andere leuke herinneringen bevatten ...

Read more